Fria pressutskick via Newsdesk reklamfinansieras

“Nu kan vilket företag som helst släppa hur många pressmeddelanden som helst helt gratis på Newsdesk.” inleder jag ett pressmeddelande som jag nyss släppte på tjänsten ifråga.

Newsdesk mission har ju sen länge varit att se till att journalister och redaktioner får tillgång till all pressinformation på effektivast tänkbara sätt. För att lyckas med det så tillsattes en oberoende nyhetsdesk som samlade in all information och förmedlade den via söktjänsten Newsdesk.se.

Tjänsten blev omåttligt populär och används idag av tiotusentals journalister och liknande; däribland de flesta ledande journalister och redaktioner.

I takt med att intresset av att förmedla sin pressinformation via Newsdesk kraftigt ökade, gjorde Newsdesk det möjligt för företagen att själva registrera sig och förmedla sin information på tjänsten. Dock med noggrann kontroll och begränsning.

Inom loppet av några månader hade över tusen företag utnyttjat möjligheten med de sk ”Free-abonnenemangen”, men stört sig lite på att förmedlingen beränsats till ett pressmeddelande per månad.

Vilket föranlett till att vi tagit bort begränsningen och istället valt att reklamfinansiera den fria delen av tjänsten.
De företag som vill slippa reklam invid sina pressutskick kan bli betalande kunder. Som betalande kund får man även en mängd mervärden som att förmedla mer information av olika typer i många fler sammanhang, med mycket bättre genomslag.
Samt även få tillgång till utförlig statistik på all släppt information.

– Idag förmedlar Newsdesk pressinformatoin från över 5.000 företag. Med den nya given hoppas vi kunna dubbla antalet nästa år, säger Kristofer.
– Många av de ledande redaktionerna menar att de lite mindre okända företagen, organisationerna, m fl, ofta ruvar på den mest intressanta informationen, men är också den information som är svårast att få tillgång till.

Det företag som vill testa Free-abonnemanget kan registrera sig här: http://www.newsdesk.se/signup/customer?plan=FREE

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: