Bok om Twitters kraft i PR-sammanhang på väg till 1000-tals kunder till MyNewsdesk

“Nu finns vi på Twitter! Bra va!?” fick vi allt som oftast höra företagen säga. Och menade med det att man reggat sig på tjänsten och lagt upp en profil bild. De som ansträngt sig lite extra hade också lagt upp sin RSS-feed av pressmeddelanden på tjänsten kanske m h a Twitterfeed eller liknande.
Problemet är att om man vill få ut något av Twitter så räcker det inte med att “finnas” där. Man måste engagera sig, och gör man det är möjligheterna närmast bottenlösa.
Nu vill vi hjälpa MyNewsdesk alla Plus-kunder (de som bl a har möjlighet att synkronsiera sin kommunikation på MyNewsdesk med bl a Twitter) att lära sig lite om möjligheterna med mikrobloggen. Ni får en bok i brevlådan inom kort. Var så goda!
  • Josh Shua Peters: Freelance Social Media & Internet Marketing consultant & Author with a penchant for horror movies, music, food, & great art. Co-Author of the book TwittFaced.
  • Jacob Morgan: Principal at Chess Media Group, a social business consultancy. Enterprise 2.0. Co-author of Twittfaced. World traveler. Love Ideas, People, and Chess.

Sent from my iPhone

3 Responses

  1. Kunder med Plusabonnemang menar du, alla våra kunder är pluskunder! 🙂

  2. Har svårt att se hur du kan tolka det så? Jag skriver: “…alla Plus-kunder (de som bl a har möjlighet att synkronsiera sin kommunikation på MyNewsdesk” och eftersom vi har nära 1000-pluskunder, så tog jag mig friheten att skriva “…1000-tals kunder… i rubriken.

    Något problem?

  3. Sociala medier kommer att slå sök på fingrarna..Det har de redan gjort på australien…

    Sök kommer antagligen bli mindre värt i framtiden…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: